Personkarruseller-Projekter

NS Entreprise og Nikolaj Skovgaard laver både nysalg af personkarusseller og servicerer eller opgraderer eksisterende anlæg til bedste stand muligt.

Vi har løsninger til både udendørs og indendørs brug, og ikke mindst har vi mobile løsninger til eksempelvis festivaller, koncerter m.v.

Vi arbejder blandt andet for svømmehaller, friluftsbade, campingpladser og lufthavne, ligesom vore løsninger og efterfølgende servicekoncepter bringes i anvendelse på toiletter på rastepladser og forlystelsesparker m.v. Vores ekspertise er efterspurgt i hele Skandinavien.

Der findes gode datadrevne løsninger i dag med registrering af adgangsdata m.v., som vi laver sammen med professionelle samarbejdspartnere. Vi formidler gerne en kontakt og sikrer altid vore kunder den rigtige løsning baseret på vores mangeårige erfaring med kvalitet og anvendelse af de tilgængelige løsninger i forskellige sammenhænge.

Spørg os gerne uforpligtende på små som store løsninger. Indhent et uforpligtende forslag og tilbud fra NS Entreprise. Vi gør livet lettere og mere sikkert.